Marshall logo   VMC Alcedo
Berkley Penn logo Seaside

 

Vaše ime:
E-mail adresa:

Početna

 

Naša firma osnovana je 2003. godine, ali u ovom poslu smo od 2000. godine.

 

Osnovna delatnost nam je VELEPRODAJA RIBOLOVAČKOG PRIBORA I OPREME ZA SPORTSKI  RIBOLOV I LOV.

Generalni smo distributer i uvoznik brendova MARSHALL, VMC, SALMO, CAMINNARE, a distributeri smo i drugih poznatih brendova kao sto su  MITCHELL, ABU GARCIA, PENN, BERKLEY, SPIDERWARE, RELAX i dr...

Takođe posedujemo sopstvene smeštajne kapacitete na olimpijskoj lepotici, JAHORINI i smatramo da pružamo vrlo kvalitene usluge i iz oblasti planinskog (uskoro i lovnog) turizma, koji je prilično usko vezan sa našom osnovnom delatnošću. Zavirite malo u galeriju ili pogledajte direktno na www.pansionatomic.com, čisto da vam zagolicamo maštu.  

VELEPRODAJA nam je osnovna delatnos a spisak maloprodaja i njihove kontakte kojima prodajemo robu možete naći na našem web-site-u.

Dugogodišnji kvalitet, profesionalan i iskren odnos prema saradnicima, posvećenost poslu, i hiljade zadovoljnih kupaca, garancija su sigurnog i kontinuiranog napretka, kome težimo već 15-ak godina.

 

 Naš asortiman je veliki i smatramo da je dobro navesti bar neke od proizvoda: štapovi, mašinice, najloni, sajlice, udice, varalice, plovci, virble, kopče, olova, čuvarke, meredovi, čerenci, kuke, svetleće ampule, zvončići, alarmi, indikatori trzaja, praćke, razne stolice i kreveti za spoljnu upotrebu, šatori, garderoba, obuća i dr...

 

 


Copyright © 2011 - Marshallserbia.rs
Powered by nbgteam